Motorrijder overleden bij ongeval A28.

Pesse – Zondagavond heeft er rond 19:15 uur een dodelijk ongeval plaatsgevonden op de snelweg A28 bij Pesse. Hierbij werd de weg vanaf Pesse richting Hoogeveen afgesloten voor verkeer in verband met onderzoek naar de toedracht.  

Volgens persvoorlichter Ernst Zinsmeyer van de Politie Drenthe ontstond het ongeval toen twee naast elkaar rijdende motorrijders tijdens een inhaalmanouvre ongelukkig met elkaar in aanraking kwamen. Één van de motorrijders kwam na de botsing ten val, Hierbij kwam de man tegen de vangrail en in de middenberm terecht en overleed ter plekke.

De andere man is door het ambulancepersoneel gecontroleerd, maar raakte verder niet gewond. De A28 is enkele uren afgesloten waardoor er een file ontstond van 7 kilometer.

22:00 uur: Foto’s nadat de familie is ingelicht.

Foto’s: R.Koene © Compact Media

Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt