Kortsluiting zorgt voor Zolderbrand.

Assen – Zaterdagnacht werd even voor 01:00 uur s’ nacht een zolderbrand gemeld aan de Eiberstraat in Assen. Een tankautospuit en een hoogwerker van het korps van Assen zijn ter plaatse. Bij aankomst bleek er veel rook ontwikkeling te zijn onder het dak van een tussenwoning. De politie heeft hierop de omliggende woningen ontruimd.

De brandweer heeft een deel van het dak verwijderd met een kettingzaag.  De brand is ontstaan door kortsluiting voor de bewoners is tijdelijk onderdak geregeld. Omstreeks twee uur mochten de overige bewoners weer terug naar hun huis.

Foto’s en Video: P.Koene © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *