Boom over de weg in Zuidvelde

Zuidvelde- Woensdag 15 september om 04:10 uur werd de brandweer van Norg gealarmeerd voor een boom over de weg aan de Asserstraat (N373) in Zuidvelde. Een voorbijganger had de hulpdiensten gebeld, omdat een meters hoge hulstboom helemaal over de weg lag. Door de vele regen was de boom, die vol in blad stond, topzwaar geworden en uiteindelijk omgevallen. Een chauffeur van een vrachtwagen had nog geprobeerd om de boom aan de kant te trekken, maar omdat deze nog in de grond zat lukte dit niet. De brandweer heeft de boom met behulp van de motorkettingzaag in meerdere stukken gezaagd en aan de kant van de weg gelegd. Daarna werd de rijbaan nog keurig aangeveegd. Om 04:40 uur kon men terug keren naar de kazerne in Norg.

Foto’s: © Remko Nieboer www.brandweernorg.nl

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *