Ernstig ongeval in Annen.

Annen – Zaterdagavond om 21.04 uur kreeg de brandweer van Annen een melding binnen van een eenzijdig ongeval aan de Bulten. Ter plaatse ging het om een auto die tegen een boom was gereden.

De bestuurder een 45 jarige man uit Noordlaren moest door de brandweer en de ambulance personeel uit zijn auto bevrijd worden. Het M.M.T kwam ook ter plaatse om te assisteren. De automobilist raakte door nog onbekende reden van de weg en botste tegen een boom. Het slachtoffer is in bijzijn van de Trauma arts met zwaar letsel overgebracht naar het UMCG in groningen. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Foto’s: M.Druppers © Compact Media / 112 Nederland

 

Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *