Medewerkers politiebus A28 handelden volgens de regels

Regio Drenthe • Naar aanleiding van het filmpje dat op internet is verschenen dat een politiebus op de A28 te hard zou hebben gereden, is een gesprek gevoerd met de betreffende medewerkers. Het gaat om de bestuurder en zijn bijrijder.

De feiten en omstandigheden zijn getoetst aan de richtlijnen die gelden. Vast is komen te staan dat de medewerkers bezig waren met het uitvoeren van werkzaamheden en daarbij correct hebben gehandeld. Zij constateerden een mogelijke overtreding van een bestuurder die voor hen reed en reden daarbij met hogere snelheid conform de richtlijnen.

Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *