Brandweer optocht in Assen!!

Assen – Op zaterdag 25 september rijden ruim 80 brandweervoertuigen mee in een grote brandweeroptocht door Assen. De voertuigen van onder andere brandweer Assen, gemeentelijke korpsen uit Drenthe en bedrijfsbrandweerkorpsen starten om 13.30 uur vanaf de Johan Willem Friso Kazerne aan de Balkenweg.

Vervolgens splitsen de wagens zich op en rijden drie verschillende routes: Baggelhuizen & Assen Oost, Kloosterveen & Pittelo en Peelo & Marsdijk. De drie routes komen omstreeks 14.30 uur samen aan de Havenkade waar de voertuigen tot 17.00 uur te bezichtigen zijn.

De optocht is één van de activiteiten die in het kader van het 250 jarig jubileum van Brandweer Assen gehouden wordt. In de optocht rijden onder andere mee de CrashTender van Airport Eelde, een oude Autospuit van Justitie Veenhuizen, een tankautospuit uit 1968 van korps Oostellingwerf en een waterongevallen wagen van korps Midden Drenthe. 

Foto: © Compact Media

Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt