Verkeersongeval met letsel op de A28.

Haren / Eelde – Maandagmiddag  om 17:42 uur werd het korps van Haren en OVD Noord gealarmeerd voor een verkeersongeval op de A28. Het ongeval gebeurde tussen Groningen-Zuid en afslag Eelde. Ter plaatse bleek het om meerdere auto’s te gaan. In één van de auto’s zat een vrouw die door de brandweer en de ambulance personeel uit haar voertuig moest worden bevrijd.

Zij is overgebracht naar het ziekenhuis. Over de toedracht van het ongeval is nog niks bekend. Door het ongeval ontstond er op de A28 een file.

Foto’s en Video: M.Druppers © 112Nederland.nl

Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *