Denk aan de veiligheid van u kinderen.

Yde/Zuidlaren – De politie Drenthe heeft op woensdag en donderdag in de buurt van scholen gecontroleerd op het dragen van gordels in het verkeer. Hierbij werd vooral gelet op personen achterin de auto. Daarbij zijn enkele bekeuringen uitgedeeld.

In de Schoolstraat in Yde heeft de politie drie bekeuringen uitgeschreven aan ouders die hun kinderen niet op een veilige en voorgeschreven manier vervoerden. 

De politie controleerde op gordelgebruik en het gebruik van een kinderzitje. De politie zal regelmatig  blijven controleren bij scholen, in samenwerking met VVN. Op donderdag werd er gecontroleerd bij twee scholen in Zuidlaren. Daarbij werd een ouder bekeurd voor haar kind die niet in de gordel zat. Tevens schreef de politie een bekeuring uit aan een moeder die in een speciale haal en breng zone een stopverbod negeerde. Deze zone is speciaal voor de veiligheid van de kinderen ingesteld.

Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *