Materieele schade na voorrangsfout.

Makkinga – Woensdag aan het einde van de middag zijn 2 bestelbusjes met elkaar in botsing gekomen. Door een voorrangsfout op de kruising Prikkedam met de Grindweg in Makkinga werd het ene busje door de ander geraakt.

Beide bestuurders zijn door ambulancepersoneel onderzocht waarna toch voor de zekerheid de bestuurder, van de bedrijfswagen die in de sloot terecht gekomen is, voor verder onderzoek naar een ziekenhuis is gebracht. Beide busjes raakten door het ongeval zwaar beschadigd en moesten daardoor afgesleept worden.

Bron: P. de Groot 112 Oosterwolde

Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *