Brandweer optocht.

Assen – In het kader van het 250 jarig bestaan van brandweer Assen werd er een optocht georganiseerd door Assen. De circa honderd brandweervoertuigen vertrokken vanaf de Johan Willem Friso Kazerne met zwaailicht en sirenes in drie verschillende routes door de woonwijken van Assen.

De brandweerauto’s trokken veel bekijks van weggebruikers en toeschouwers. De brandweerauto’s die mee reden kwamen uit zowel Nederland als Duitsland, België en Amerika. Zo waren er voertuigen te zien van Luchthavenbrandweer, Bedrijfsbrandweer, diverse gemeentelijke brandweerkorpsen en oldtimers.

Na de optocht kwamen de routes samen aan de havenkade in Assen waar de brandweerauto’s opgesteld werden voor de bezoekers die in grote getalen op het evenement afgekomen waren.

Foto’s: R.Koene en P.Koene © Compact Media

Overzicht foto’s P.Stevens 250 jaar Brandweer Assen.

Film: Kloosterveen.eu

Link: Volgt!!

ADVERTENTIE:

 Op zaterdag 2 oktober wordt er in Veenhuizen een open dag gehouden ter ere van het 150 jarige bestaan van het korps. Ook hier zijn bijzondere voertuigen te bezichtigen. De open dag is van 10:00 – 16:00 aan de Oude Gracht in Veenhuizen.

 

Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt