Military Event Past en Present.

Assen – In het weekend van 25 en 26 september werd er in de TT-Hall in Assen een groot Military event georganiseerd. Tijdens het evenement wat in het teken stond van zowel heden als verleden stonden diverse leger voertuigen opgesteld. 

Naast de vele leger modellen in grote vorm waren ze bij de enkele modelbouw stands ook te bezichtigen in een kleinere formaat.  Ook buiten de hal waren activiteiten zo vaarde amfibische voertuigen in de naast gelegen vijver en was het mogelijk met voertuigen mee te rijden. Dit jaar was het nog niet mogelijk om vliegtuigen naar Assen toe te halen. In de volgende editie’s  hoopt de organisatie dit wel te realiseren.

Foto’s: P.Koene en H. Huizinga

Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt