Gewonden bij verkeersongeval.

Zuidlaarderveen – Woensdagochtend omstreeks 10:30 uur zijn bij een verkeersongeval in Zuidlaarderveen twee gewonden gevallen. Even buiten het dorp heeft de automobilist(e) op De Knijpe door een onbekende oorzaak de macht over het stuur verloren. De auto kwam hierdoor aan de linkerkant van de weg in de berm waardoor het voertuig over de kop sloeg. Bij aankomst van de brandweer van Zuidlaren waren de twee slachtoffers al reeds uit de auto gehaald. De twee slachtoffers zijn per ambulance overgebracht naar ziekenhuis. De auto is afgesleept door een berger.

Foto’s M.Druppers © Compact Media

Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt