Politie zoekt mededader voor zware mishandeling.

Groningen • De politie is op zoek naar twee mededaders van een zware mishandeling welke op vrijdag 28 mei 2010 omstreeks 06.20 uur plaatsvond in de Sint Jansstraat te Groningen.

Een 24-jarige man uit Groningen, die in gezelschap was van een vriend en vriendin, werd belaagd door een groep van drie mannen. Het slachtoffer had dusdanig letsel opgelopen dat hij door een ambulance vervoerd is naar het ziekenhuis. In het ziekenhuis bleek dat het slachtoffer een dubbele kaakfractuur, scheur in zijn linkeroogkas en een zware hersenschudding heeft opgelopen.

De politie hield kort na het incident drie mannen (19, 24 en 26 jaar) uit Groningen aan. Uiteindelijk bleken de mannen van 24 en 26 jaar niets met de mishandeling te maken te hebben. De 19-jarige werd naar verhoor ook weggestuurd, maar bleef wel verdachte. Zijn kleding is destijds in beslag genomen. Op de kleding zijn sporen van het slachtoffer aangetroffen. Vanmiddag is de 19-jarige daarom opnieuw aangehouden. De politie is nog op zoek naar de identiteit van de twee mededaders.

Bent u één van de personen op onderstaande foto’s of zichtbaar in het filmpje of herkent u één of beide personen? Neemt u dan contact op met Regiopolitie Groningen via het landelijke telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief).

Bron: Politie Groningen

Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt