Ongeval letsel rijksweg Groningen

Groningen – Een 18-jarige inwoonster van Groningen is donderdagmorgen gewond geraakt op de Rijksweg in haar woonplaats.

De vrouw zat achterop een bromfiets die werd bestuurd door een 22-jarige plaatsgenoot. Deze bestuurder werd vermoedelijk over het hoofd gezien door een 29-jarige automobiliste uit Stedum die afsloeg naar een parkeerterrein. De 18-jarige vrouw is voor onderzoek naar een ziekenhuis gebracht. De politie heeft een registratie gemaakt.

Tekst en Foto’s: M.Nuvner 112 Nederland

Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *