Boerderijbrand Makkinga.

Makkinga – Zaterdagochtend om 08:12 uur werden de korpsen van Oosterwolde en Olderberkoop gealarmeerd voor een boerderij brand aan de Bercoperweg in Makkinga. De brand betrof een oud melkschuurtje naast een grote schuur. Door snel ingrijpen van de brandweer kon erger worden verkomen. Hoe de brand heeft kunnen ontstaan is niet bekend. Na een half uur keerden de korpsen weer terug richting de kazerne.

Foto’s © Compact Media

Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *