Keer je agressie niet tegen een hulpverlener.

Assen • Bij het ziekenhuis in Assen hield de politie in de nacht van vrijdag op zaterdag een 19-jarige man uit Beilen aan. De man mishandelde een ambulancechauffeur.

De jongeman was met ademhalingsklachten, per ambulance voor onderzoek overgebracht naar de huisartsenpost bij het ziekenhuis in Assen. Daar aangekomen wenste de man niet onderzocht te worden. Hij werd agressief, stapte van de brancard en duwde een verpleegkundige weg. Toen de ambulancechauffeur hem probeerde te kalmeren pakte hij deze hulpverlener bij zijn jas, die daarbij kapot scheurde, en gaf hem een knietje. Met hulp van een beveiligingsmedewerker van het ziekenhuis werd de man onder controle gebracht en even later overgedragen aan de politie. Hij is voor nader onderzoek ingesloten. De ambulancechauffeur deed aangifte.

Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.

One thought on “Keer je agressie niet tegen een hulpverlener.

  • 3 september, 2011 at 14:27
    Permalink

    Wanneer ik dit artikel over agressie lees dan krijg ik het idee dat die ‘jongeman’ op een gratis rit uit was! En dan een dergelijk geweld en agressie op mensenredders. Werkelijk onacceptabel deze vorm van agressie. Ik hoop werkelijk dat deze agressieveling zijn verdiende loon krijgt! ( Kielhalen )

    Marloes

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *