Auto een stukje kleiner na ongeval.

Heerenveen – Maandagmiddag omstreeks 16:40 uur ontstond er op de Jousterweg in Heerenveen een ongeval tussen een auto en een trekker. Volgens omstanders ging het ongeval gepaard met een harde klap. De personenauto die van achteren werd aangereden door het landbouw voertuig heeft flinke schade opgelopen. 

De inzittenden, een man en vrouw,  hebben veel gelukt gehad en konden zelf het voertuig verlaten. De vrouw is onderzocht door het ambulancepersoneel. Het is onduidelijk of ze letsel heeft overgehouden en of ze voor verdere verzorging overgebracht is naarhet ziekenhuis. De man die de trekker bestuurde kwam met de schrik vrij.

De personenauto is door een berger afgesleept.

Wij danken onze tipgever!! Heeft u ook een tip of foto’s geef het dan aan ons door.

Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.

One thought on “Auto een stukje kleiner na ongeval.

  • 23 oktober, 2010 at 00:34
    Permalink

    En wie is die tipgever???, Ja zeker het is je collega.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt