N33: nachtafsluiting bij Assen-zuid

Rijkswaterstaat voert in de nacht van vrijdag 8 oktober op zaterdag 9 oktober tussen 22.00 ’s avonds en 6.00 uur ’s ochtends werkzaamheden uit aan de N33 bij Assen-zuid.

Op bepaalde tijden is een aantal op- en afritten afgesloten. Het verkeer wordt dan omgeleid via de eerstvolgende op- en afrit.

Hinder

Tijdens de werkzaamheden moet het verkeer rekening houden met een langere reistijd. Verkeer wordt omgeleid. Op de plek van de werkzaamheden geldt een maximumsnelheid van 70 km/u.

Afsluiting op- en afritten en omleiding

De volgende afritten zijn afgesloten van vrijdag 8 oktober 22.00 uur tot zaterdag 9 oktober 6.00 uur:

  • Afrit Haarweg, N33, vanaf Assen richting Hoogeveen
  • Afrit Haarweg, N33, vanaf Assen richting Rolde
  • Afrit A28 Assen-zuid vanaf Hoogeveen richting Rolde

Gele borden geven de omleidingroutes aan.

Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt