Verwarde vrouw loopt rijksweg op.

Oosterwolde – Dinsdagavond om 20:27 uur werd de politie en ambulance gealarmeerd voor een melding op de Venekoterkruising in Oosterwolde. Ter plaatse bleek een nog onbekende vrouw naast de N919 Venekoterweg in het gras te liggen. Volgens omstanders zat de vrouw onder de krassen en was ze zeer verward.

De vrouw wilde niet geholpen worden door de hulpdiensten en liep weg richting de kruising van de N381 die ze dan ook overstak. Hierbij liet ze enkele persoonlijke bezittingen zoals een telefoon achter. De motoragent en ambulancepersoneel zette de achtervolging in toen de vrouw lopend de N351 op liep en een gevaar vormde voor zich zelf en overige weggebruikers.

Onder tussen was er om assistentie gevraagd van een politieauto, toen deze ter plaatse kwam was de vrouw al circa 500 meter de rijksweg opgewandeld. Op de rijksweg N351 werd de verwarde vrouw aangehouden en overgebracht naar het politiebureau waar ze vermoedelijk gehoord wordt en onderzocht door een arts.

Foto’s: © Compact Media

Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *