15 voertuigen betrokken bij een kettingbotsing.

Westerbroek – Donderdagochtend zijn er op de A7 bij Westerbroek 12 tot 15 voertuigen betrokken geraakt bij een grote kettingbotsing.

Het ongeval vond plaats in de richting van Hoogezand, tussen Groningen en Foxhol. Een vrachtwagen uit Hoogezand kwam bovenop de vangrail terecht. Bij het ongeval raakte één persoon lichtgewond.

De ravage aan de betrokken voertuigen was enorm. Het verkeer wordt over de vluchtstrook geleid. De politie verwacht dat het opruimen van de ravage nog tot het middaguur zal duren.

In beide richtingen staan er enorme files op de A7.

Foto’s: Met dank aan M.Nuvner 112 Nederland

Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt