112 Daar pak je ook drankrijders mee.

Friesland – De politie van Friesland lanceert een nieuwe campagne tegen drankrijders.  De reden hiervan is dat alcohol niet samen gaat in het verkeer. Bestuurders die met drank achter het stuur gaan zitten, zorgen niet alleen een gevaar voor zich zelf maar ook voor andere weggebruikers. Ter bevordering van de verkeersveiligheid controleert de politie regelmatig bestuurder op gebuik van alcohol.

Met de nieuwe campagne vraagt de politie de hulp in van de burgers. Burgers die iemand met drank op een auto zien besturen kunnen tegenwoordig ook 112 bellen. Het besturen van een voertuig met drank op is namelijk een misdrijf.

De politie Friesland heeft daarvoor een campagne ontwikkeld om burgers er op te wijzen dat daarom ook 1-1-2 gebeld mag worden als je ziet dat iemand dronken, of met een flink glaasje op, achter het stuur stapt. Met een beschrijving van de situatie, de dader en de richting kan de politie razendsnel in actie komen.

Bron: Politie

Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt