Twee personen bekneld bij aanrijding.

WOMMELS – Bij een aanrijding op de Westergoawei moesten maandagmiddag twee personen door de brandweer uit hun auto geknipt worden.

Op de kruising met de Walperterwei kwamen twee auto’s met elkaar in botsing. Waarschijnlijk heeft een auto die de kruising overstak een auto komende uit de richting van Bolsward te laat gezien. De auto raakte de andere auto in de zijkant waarna deze in een slip raakte en verderop in de berm tot stilstand kwam.

Twee ambulances en een rapid responder ambulance kwamen ter plaatse. De twee inzittenden van de in de zijkant geraakte auto werden door de brandweer van Wommels uit hun auto geknipt.

Tijdens het ongeval sloot de politie de Westergoawei richting Winsum af, verkeer uit de richting van Bolsward kon alleen afslaan richting Spannum. De verkeers ongevallen analyse kwam ter plaatse om een onderzoek in te stellen naar de exacte toedracht van het ongeval.

Tekst en Foto’s: E.Tjallings © 112 Fryslan

Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *