Verdachte objecten bij politiebureau in Assen

Assen – Maandagmiddag om 16:05 uur werd de brandweer van Assen gealarmeerd voor een vreemde melding op het Hoofdbureau van de regiopolitie Drenthe. In de melding werd gesproken over vreemde objecten. Ter plaatse ging een uitrukploeg met perslucht het gebouw binnen om vermoedelijk een controle uit te voeren. De mededelingen van de diverse hulpdiensten liepen erg uit één. Zo zou het gaan om een oefening terwijl de andere sprak over een daadwerkelijk uitruk.

Het is onduidelijk waarvoor de hulp van de brandweer werd ingeschakeld en of er wat gevonden is.

Tekst en Foto’s met dank aan © Kloosterveen.eu

Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *