112 flits:Auto in brand bij Tankstation.

Norg  – Donderdagmiddag om 14:00 uur werden de brandweerkorpsen van Norg en Roden gealarmeerd voor een autobrand bij garage en tankstation Dorenbos, aan het Westeind in Norg.

De autobrand die spontaan onstond is vermoedelijk onstaan na het tanken bij het tankstation. De auto kon met behulp van personeel van de garage nog weggeduwd worden van het pompstation. Hierna werd de brand gedeeltelijk geblust door medewerkers van het tankstation.

De brandweer van Norg kon i.v.m grote onderbezetting niet uitrukken, waardoor de autobrand geblust werd door het korps van Roden. De auto werd afgesleept door een berger.

Foto’s: P.Koene © Compact Media

Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *