A28 afgesloten na ongeval.

Haren-Vrijdagmiddag werd de brandweer van Haren voor de tweede keer in korte tijd opgeroepen voor een ongeval met beknelling op de A28 tussen Haren en Eelde.

Dit gebeurde rond de klok van 5 uur. Toen brandweer en politie massaal ter plaatse kwamen, was een personen auto door een nog onbekende oorzaak over de kop geslagen.

De vrouw bleek niet bekneld te zitten en was op eigen kracht uit de auto gekomen. Zij is meegenomen naar het ziekenhuis in Groningen. Over haar verwondingen is nog niets bekend.

Tijdens het ongeval werd de A28 ter hoogte van de witte molen volledig afgezet. De Voa heeft het ongeval in kaart gebracht, en een bergings bedrijf heeft  de zwaar beschadigde auto afgesleept.

Foto’s met dank aan: Sander Graafhuis en Martin Nuvner 112 nederland.

Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *