112 flits: Schoolbrand blijkt mee te vallen in Roden

Roden – Zaterdagavond om 21:22 uur werd de brandweerkorps van Roden gealarmeerd voor een binnenbrand in de school de OBS de Tandem aan de klimop in Roden. Ter plaatse bleek er geen binnenbrand te zijn maar een container aan de zijkant van het gebouw. De brand werd geblust waarbij de container verloren ging. Na een korte inzet keerde de brandweer terug na de kazerne.

Foto’s: Jeffrey Wobbes © Brandweer-roden.nl/Compact Media

Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *