Vrachtwagen verliest trailer.

Oosterwolde – Donderdagmiddag heeft een vrachtwagen voor veel oponthoud gezorgd op de Venekoterweg in Oosterwolde. Een vrachtauto van een transportbedrijf uit Appelscha verloor in een bocht ter hoogte van de winkelboulevard zijn trailer.

Het is nog onbekend of de oplegger door een technische mankement is los geraakt of veroorzaakt is door een menselijke fout. De verkeersongeval analyse van de politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. De berging van de trailer werd verzorgd door het bedrijf zelf  middels twee vrachtwagens  met kranen. Gedurende het onderzoek en berging was de Venekoterweg deels afgesloten voor het verkeer.

Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *