Schoorsteenbrand in Zorgvlied.

Zorgvlied – Woensdagavond om 18:28 uur werd de brandweer van Diever gealarmeerd voor een Schoorsteenbrand aan de Turflaan in Zorgvlied. Ter plaatse bleek dat de bewoonster de hulp van de brandweer had gevraagd, toen haar kachel begon te knetteren en het vuur uit de schoorsteen kwam. Tevens werd de kamer gevuld met rook vanuit de kachel.

De schoorsteen werd door de brandweerlieden schoongeveegd. Waardoor het probleem was verholpen en de brandweer kon terug keren naar de kazerne.

Foto’s © R.Koene Compact Media

Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *