Brandmelding in leegstaand pand.

Oosterwolde – Donderdagavond om 20:28 uur kwam er bij de alarmcentrale een automatisch brandalarm binnen van een winkelpand aan de Stationsstraat in Oosterwolde. Hierop werd de brandweer van Oosterwolde gealarmeerd. De melding was afkomstig van een leegstaand winkelpand waar voorheen een dierenzaak was gevestigd. Ter plaatse bleek aan de buitenzijde van het pand niks te zien.

Om toch te controleren dat er geen brand woede, werd aan de zijkant van het pand een deur geforceerd. De brandweer van Oosterwolde heeft hierop een verkenning uitgevoerd. De melding bleek een spontane melding te zijn op de bovenverdieping van het pand.

De politie kwam ter plaatse om situatie van de geforceerde deur te bekijken.

Foto’s: R.Koene © Compact Media 

Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *