Man aangehouden na woningbrand.

Heerenveen – Vrijdagmorgen om even voor 09:00 uur werd er een woningbrand gemeld aan de wielen in Heerenveen. De brandweer van Heerenveen werd hiervoor gealarmeerd. Ter plaatse heeft de brandweer de voordeur geforceerd om de woning te kunnen betreden. Hierna werd duidelijk dat de brand zich in de keuken bevond. 

Er zouden vermoedelijk ook nog personen aanwezig zijn in het pand. Waardoor twaalf minuten naar de eerste melding werd er opgeschaald naar middelbrand. Hierdoor werd naast de blusgroepen 1 en 2 van Heerenveen ook blusgroep 3 gealarmeerd. Ook werd er een ambulance gealarmeerd. De brandweer trof in de woning een man aan. Deze werd overgedragen aan het ambulancepersoneel die de man voor medische hulp hebben overgebracht naar het ziekenhuis.

De man is vervolgens aangehouden door de politie op verdenking van brandstichting. Wat er precies heeft plaatsgevonden waardoor de brand is ontstaan is nog onduidelijk.

Foto’s met dank aan: © Keimpe (Brandweer Heerenveen)

Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *