Automobilist krijgt ongeval door overstekend wild.

Heerenveen – Zaterdagavond om 19:33 uur werd het korps van Heerenveen gealarmeerd voor een verkeersongeval met letsel op de N924 Hoge Dijk in Sint Johannesga. Bij aankomst van de hulpdiensten bleek een man bekneld te zitten in het voertuig.

De bestuurder van het voertuig is geschrokken van overstekend wild. De ree is tijdens de aanrijding  in de auto terecht gekomen. De auto heeft een aantal paaltjes en muurtjes geraakt waarna hij tot stilstand is gekomen.

De man is door de hulpdiensten uit zijn auto bevrijd en overgebracht naar het ziekenhuis. Het dier heeft het ongeval niet overleeft. De verkeersongevallen analyse van de politie Friesland doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Foto’s © Keimpe Annema (Brandweer Heerenveen)

Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt