Vrouw gewond na ernstig ongeval.

Haren – Zaterdagavond werd het korps van Haren voor de tweede keer deze avond gealarmeerd. Ditmaal werden ze om 19:11 uur gealarmeerd voor een ongeval met beknelling. Het verkeersongeval vond plaats aan de Oosterweg in Haren.

Hierbij raakt een 93 jarige vrouw gewond nadat ze met de auto tegen een boom was aangereden. Het Mobiel Medisch Team van het UMCG hebben de brandweer en ambulancepersoneel geassisteerd tijdens het incident. De vrouw is op een zijwaartse manier uit haar benarde positie bevrijd.

De vrouw is met onbekende verwondingen overgebracht naar een ziekenhuis. Het zwaarbeschadigde voertuig is afgesleept door een berger. Over de oorzaak van het ongeval is nog niks bekend. De VOA doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Foto’s met dank aan: M.Druppers © Compact Media

Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *