Woningbrand in Noordlaren

Noordlaren – Zaterdagavond rond 18.00 uur werden de brandweerkorpsen van Haren en Zuidlaren gealarmeerd voor een woningbrand aan de Hovenpad in Noordlaren. Bij aankomst van de brandweer bleek de brand op één van de verdiepingen van de woning te bevinden. 

De brand die is onstaan in een wasdroger zorgde voor veel rookontwikkeling in de woning. De wasdroger werd uit de woning gehaald. De brandweer had de brand snel onder controle.

Foto’s met dank aan:  M.Druppers © Compact Media

Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *