3200 kilo illegaal vuurwerk in beslag genomen.

Assen • Het Korps landelijke politiediensten (KLPD) heeft zaterdag 30 oktober in Rouveen 3200 kilo illegaal vuurwerk in beslag genomen. Het vuurwerk zat in de bestelwagen van een 28-jarige man uit Donkerbroek en was afkomstig uit België. De verdachte is in verzekering gesteld.

Agenten van de Verkeerspolitie van het KLPD zagen op de A28 ter hoogte van Nieuwleusen een bestelwagen richting het noorden rijden waarvan ze vermoeden dat hij te zwaar beladen was. Ter controle werd de bestuurder meegenomen naar een weegbrug in Rouveen en daar bleek dat de bestelwagen 3200 kilo illegaal vuurwerk vervoerde.

De bestuurder uit Donkerbroek werd aangehouden en in verzekering gesteld. De in beslag genomen explosieve lading werd veilig opgeslagen bij Domeinen. De Verkeerspolitie stelt in samenwerking met het Regionaal Milieuteam van de regio IJsselland een nader onderzoek in.

Bron: Politie.nl

Foto: © Compact  uit Archief

Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *