Verkeershinder op 8 en 9 November op de A28.

Assen – Van maandag 8 november 20.00 uur tot en met dinsdag 9 november 06.00 uur vinden er op de A28 tussen Vries en Assen werkzaamheden plaats. Hierbij wordt de oprit Assen Noord afgesloten voor verkeer deze wordt omgeleid naar de eerstvolgende oprit.

Tijdens de werkzaamheden op A28 geldt er een lagere maximumsnelheid van 70 km/u. Ook dient er tijdens de werkzaamheden op de snelweg rekening gehouden te worden met een langere reistijd.

Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt