Gewonde bij verkeersongeval.

 Boijl – De politie heeft maandag rond 18.30 uur op de Brink geassisteerd bij de afhandeling van een eenzijdig verkeersongeval.

Een 79-jarige bestuurder van Boijl was hier met zijn auto in een bult met zand gereden en gewond geraakt. Dit zand werd gebruikt voor werkzaamheden aan de bestrating.

De Boijlster is met de ambulance overgebracht naar het Tjongerschans ziekenhuis in Heerenveen.

 

Aangezien het vermoeden bestond dat de bestuurder alcohol gedronken had, is een bloedproef afgenomen en is zijn rijbewijs ingevorderd.

Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *