Gewonde bij ongeval in Veenhuizen

Veenhuizen- Vrijdagmorgen even na 09:00 uur werd de brandweer van Veenhuizen en Assen gealarmeerd voor een verkeersongeval op de Hoofdweg N919 in Veenhuizen. Een auto zou hierbij in aanraking te zijn gekomen met een zwaarvoertuig.

Bij aankomst bleek het ongeval te zijn gebeurd op de Kolonievaart tussen Veenhuizen en Huis ter Heide. Hier was een bestelbus achterop een lijnbus gereden. De melding van de brandweer van Assen werd even later weer ingetrokken.

De bestuurder van de bestelbus is door de brandweer en aanwezige ambulancepersoneel uit de auto geholpen. De persoon is met nog onbekend letsel overgebracht naar het Wilhelmina ziekenhuis in Assen. De man had de lijnbus van Q-buzz over het hoofd gezien en met een behoorlijke snelheid achterop gereden. De inzittende van de bus liepen geen verwondingen op. 

De brandweer heeft vervolgens een deel van de uitgelopen vloeistoffen van het wegdek gereinigd. Beide voertuigen werden door berger Dorenbos uit Norg en Broekhuizen uit Donkerbroek geborgen.

De provincie Drenthe heeft de verdere vloeistoffen opgeruimd en het verkeer geregeld ten tijde van het ongeval. De verkeersongevallen analyse van de politie heeft het ongeval in kaart gebracht.

Foto’s en Tekst: P.Koene © Compact Media/Nieuwsflyer.nl

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt