Auto schiet over rotonde

Oldeberkoop – Zondagmiddag omstreeks 13.00 uur vond er op de Bovenweg N351 nabij Oldeberkoop een eenzijdig ongeval plaats waarbij een personenauto in de sloot belande. De bestuurster van de personenauto kwam vanuit Wolvega en naderde de rotonde bij Oldeberkoop.

Door een nog onbekende oorzaak schoot het voertuig over de rotonde heen en kwam aan de andere kant via de berm in de sloot terecht. Politie en ambulance kwamen ter plaatse. Over de toestand van de inzittenden is op dit moment niks bekend. Bergingsbedrijf Broekhuizen uit Donkerbroek heeft het voertuig geborgen.

Tekst en Foto’s: 112 Oosterwolde

Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *