Forse brand bij NAM in Grijpskerk.

Groningen – Maandagochtend rond 07.45 uur brak er bij de Nederlandse Aardolie Maatschappij aan de waardeweg in Grijpskerk brand uit in een technische gasbehandelingsinstallatie op het terrein. De brandweerkorpsen van Grijpskerk en Zuidhorn kwamen ter plaatse nadat er al middelbrand was gegeven.

Men heeft er voor gekozen om de brand gecontroleerd uit te laten branden en de omgeving te koelen. Rond 09:00 uur werd ook het korps van Groningen gealarmeerd. Tijdens de brand werd er gas afgefakkeld om de installatie drukvrij te houden.

Het bluswater wordt opgevangen om eventuele milieuschade te verkomen. Er hebben zich tijdens de brand geen persoonlijke ongelukken voorgedaan. Hoe de brand daadwerkelijk is ontstaan is op dit moment nog onduidelijk.

Foto’s: 112 Nederland

Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *