Medische evacuatie vanaf Ameland.

Leeuwarden – De AB-412 reddingshelikopter van het 303 Squadron op Vliegbasis Leeuwarden heeft vandaag een patiënt met een ernstige hoofdwond vanaf Ameland naar het Medisch Centrum Leeuwarden (MCL) gevlogen.

Medisch personeel stabiliseerde de gewonde op weg naar het ziekenhuis waar deze is overgedragen aan het ziekenhuispersoneel.

Zowel Lynx helikopters van Maritiem Vliegkamp De Kooy in Den Helder als de AB-412 helikopers van vliegbasis Leeuwarden, staan 7 dagen in de week, 24 uur per dag paraat voor reddingsacties.

De reddingshelikopters maken deel uit van het Defensie Helikopter Commando van de Koninklijke Luchtmacht.

Bron: Overheid

Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *