Auto verloren gegaan.

Assen – In de nacht van woensdag op donderdag werd er een garagebrand gemeld aan de Lodewijk Napoleonplein in Assen. Bij aankomst van het korps van Assen bleek het echter om een autobrand te gaan.

Met behulp van twee hogedrukspuiten werd de brand geblust. De auto stond geparkeerd op een parkeerplek en is op onverklaarbare wijze tegen de garage aan gekomen. Hoe de brand heeft kunnen onstaan is onduidelijk.

De auto is afgesleept door Berger Hamstra.

Foto’s: © Moi Assen.

Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt