Brandweer Vries neemt nieuwe auto in gebruik.

Vries – De brandweer van Vries behorend tot de gemeente Tynaarlo heeft een nieuwe brandweer auto tot haar beschikking gekregen. Het nieuwe voertuig is personeel/materieel auto van MAN met een verlengde manschappencabine die plaats biedt aan 9 personen.

Aan de achterzijde van het voertuig is een laadklep geplaatst voor het gemakkelijk in en uitladen van de draagbare motorspuit en 4 slangenwagentjes. Tevens is het voertuig voorzien van een lichtmast en een omvormer die 3000 Watt kan leveren.

Andere toebehoren in de materieel zijn, een overdrukventilator, ongevallenscherm, extra schuimvormende middelen, een ladder, grote koelbox, straatwaterkanon, en extra statieven met lampen en een krattenstelling met 12 kratten.

Het voertuig is opgebouwd door Ziegler Brandweertechniek uit Winschoten.

Foto’s met dank aan: Brandweer Vries en 112 Nederland.

Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *