Twee gewonden bij verkeersongeval Oosterwolde

Oosterwolde – Zondagmorgen om 11:28 uur werd de brandweer van Oosterwolde gealarmeerd voor een eenzijdig verkeersongeval met beknelling op de Venekoterkruizing in Oosterwolde. Ter plaatse bleek het ongeval plaats te hebben gevonden op de N351 richting Wolvega.

Moeder en kind waren vanuit Haulerwijk op weg naar Makkinga, waarbij ze bij Oosterwolde door nog onbekende oorzaak in de berm zijn beland en hierbij de macht over het stuur hebben verloren. De auto schoot hierbij over de rijbaan en kwam tot stilstand tegen twee bomen.

De vrouw en het negen jarige kind zijn door het ambulancepersoneel uit het voertuig gehaald. De bestuurster liep bij het ongeval een hersenschudding op. Het kind raakte aan het hoofd gewond. Beide personen zijn overgebracht naar het Nij Smellinghe ziekenhuis in Drachten.

De auto is afgesleept door berger Broekhuizen uit Donkerbroek.

Foto’s: R.Koene © Compact Media

Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *