Verkeersongeval A28 bij Assen

Assen – Zondagmiddag om 13:43 uur heeft er op de A 28 een verkeersongeval plaatsgevonden ter hoogte van afslag Assen Noord. Het korps van Vries werd hiervoor gealarmeerd. Volgens de melding zou het om twee voertuigen te gaan. Ter plaatse bleek het een éénzijdig ongeval te betreffen, waarbij de auto door nog onbekende oorzaak van de weg is geraakt.

De auto is hierbij 180 graden gedraaid en op zijn kop in een naast gelegen sloot tot stilstand gekomen. In het voertuig zaten meerdere personen het is onduidelijk of ze letsel hebben opgelopen. Over de toedracht van het ongeval is nog niks bekend de aanwezige VOA doet onderzoek. 

De auto is afgevoerd door een berger.

Foto’s: P.Koene en M.Druppers © Compact Media

Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *