Woningbrand aan de Koudenburgerweg in Haulerwijk.

Haulerwijk – Zondagochtend om 04:21 uur werd er een woningbrand gemeld aan de Koudenburgerweg in Haulerwijk. Hiervoor werd het korps uit het naastgelegen Veenhuizen gealarmeerd. Tijdens het aanrijden werd bekend dat het ging om een keukenbrand.

Het brandweerkorps van Veenhuizen was snel ter plaatse. De brandweerlieden gingen middels een hoge druk aan de achterzijde van de woning de brand te lijf. Bij aankomst bleek dat de bewoners van het pand zich al in veiligheid hadden gebracht.

De brand die vermoedelijk is ontstaan in de afzuiger heeft de keuken volledig zwart geblakerd. Tevens bestond het vermoeden dat de brand een doorslag had gemaakt naar de boven verdieping daarom werd op voorhand de hulp in gevraagd van de hoogwerker van het korps uit Drachten. Echter bleek dit niet het geval te zijn.

Er raakte bij de brand niemand gewond. Hoe de brand precies is ontstaan is nog onduidelijk. De brandweer heeft de woning geventileerd en de hulp ingeroepen van Salvage. Hierna keerde ze terug naar de kazerne

Tekst en foto’s: R.Koene © Compact Media

Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *