Brandgerucht parkeergarage Assen

Assen – Gisteravond om 22:15 uur werd het korps uit Smilde gealarmeerd voor een brandgerucht in het nieuwe winkelcentrum Kloosterveste in de wijk Kloosterveen in Assen. De brandweer die met 2 voertuigen snel ter plaatse was heeft in de desbetreffende garage waar de melding afkomstig was de omgeving gecontroleerd. Nadat er niks werd aangetroffen werd het systeem gereset. Wat de reden was van de brandmelding is onbekend.

Foto’s: R.Koene © Compact Media

Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *