Auto gaat verloren bij brand.

Assen – Op de A28 is vanavond een auto verloren gegaan bij een autobrand. Om 21.22 uur werd het brandweerkorps van Vries gealarmeerd voor een autobrand ter hoogte van Assen-Noord.

Bij aankomst van de brandweer bleek een Fiat 500 in brand te staan. De brandweer heeft de brand geblust middels een hogedrukspuit en schuim . Echter is de auto totall los. De inzittende kon het voertuig veilig en op tijd verlaten. De bestuurder rook een diesellucht en zag vonken onder het voertuig vandaan komen. Toen hij de auto in de berm naast de vluchtstrook stil zette ving de auto onmiddelijk vlam. Berger Logicx uit Assen heeft de auto afgesleept

Foto’s: P.Koene en H.Huizinga  © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *