Politiebericht: Wie herkent overvallers tankstation Zuidlaren.

Zuidlaren – Op zondagavond 14 november 2010 is het tankstation aan de Verlengde Stationsweg in Zuidlaren overvallen door twee gemaskerde mannen. De bewakingscamera’s hebben beelden opgeleverd van de verdachten. Wie herkent ze?

Tegen 21.35 kwamen de overvallers in de shop. Eén van hen liep naar de kassa. Hij bedreigde de medewerkster die op dat moment alleen in de shop was met een vuurwapen en dwong haar geld af te geven. De tweede overvaller bleef in de deuropening staan. Toen de medewerkster het geld had afgegeven verlieten de beide mannen de shop en liepen weg. De boven de zaak wonende eigenaar van het benzinestation ging direct op onderzoek uit en zag één van de overvallers nog lopen op de Iepenlaan. De politie stelde direct een uitgebreid onderzoek in de omgeving in. De daders werden echter niet meer aangetroffen. Wel werd kort daarna in een lijnbus richting Groningen een jongeman aangehouden die voldeed aan het signalement van één van de overvallers. Hij bleek echter niets met deze overval te maken te hebben en is kort daarna weer in vrijheid gesteld. Beide overvallers droegen een bivakmuts. Eén van hen was vrij lang, sprak in een noordelijk dialect en droeg een wit/blauw gestreepte jas met spijkerbroek. De tweede overvaller was een stuk kleiner en had een smaller postuur dan de andere. Hij droeg een zwart leren jack.

De bewakingsbeelden zijn nu beschikbaar.  

Bron: Politie

Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *