Forse brand in recreatiewoning in Anloo.

Anloo – Vrijdagmiddag na 14:00 uur werd er een woningbrand gemeld aan de Bosweg in Anloo. Het korps van Annen werd voor de brand op de camping gealarmeerd. Enkele minuten later werd er opgeschaald naar middelbrand waardoor ook het korps van Gieten werd gealarmeerd.

Bij aankomst bleek het te gaan om een vakantiewoning die werd bewoond door twee vrouwen. Zij konden op tijd de woning verlaten wel zijn ze voor onderzoek naar de huisarts verwezen. Twee katten zijn echter om het leven gekomen bij de brand.

De vakantiewoning raakte door de brand zwaar beschadigd. Hoe de brand heeft kunnen ontstaan is nog onduidelijk.

Foto’s en Film: M.Druppers

Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *