A28: Afsluiting oprit Assen Noord richting Assen.

Assen – Vanaf vrijdag 26 november 20.00 uur tot en met zaterdag 27 november 6.00 uur wordt er op de A28 aan de weggewerkt. De oprit Assen Noord is voor al het verkeer komende uit Vries richting Assen afgesloten.

Het verkeer wordt omgeleid via de eerstvolgende oprit. (nr 35.)Gele borden geven de omleidingroute aan.

Afhankelijk van de weersomstandigheden en het verloop van de werkzaamheden kunnen de afsluitingen korter of langer duren. Tijdens de werkzaamheden moet het verkeer rekening houden met een langere reistijd.

Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *